راهنمای خرید, سلامت

انواع دارچین و خواص هر یک از آنها کدامند؟

انواع دارچین

بررسی انواع دارچین و معرفی تک تک آن‌ها

شاید شما نیز تاکنون با این حقیقت مواجه نشده باشید که دارچین انواع مختلفی داشته که هر کدام نیز عطر و طعم متفاوتی نسبت به سایرین دارد! تعجب نکنید؛ این نکته واقعی است! دارچین، یکی از محبوب ترین و خوش عطر ترین ادویه ها در سراسر دنیاست که دارای انواع مختلفی بوده و حتی شیوه تهیه آنها نیز با یکدیگر تفاوت دارد.

با ما در ادامه این مطلب همراه باشید تا با انواع دارچین و خواص آنها بیشتر آشنا شویم.

خواص دارچین

پیش از آن که به بررسی انواع دارچین بپردازیم، بد نیست تا نگاهی به خصوصیات و خواص این ادویه معطر داشته باشیم:

کمک به بهبود و درمان دیابت

خواص انواع دارچین

دارچین به عنوان یک روش درمانی جایگزین برای دیابت در نظر گرفته می شود. نتایج برخی از مطالعات حاکی از آن است که دارچین سیلان سطح انسولین را در بیماران مبتلا به دیابت به سطح طبیعی نزدیک تر می کند.

دارچین مقاومت انسولین را در بدن کاهش داده و به متابولیسم گلوکز در کبد کمک می کند. بنابراین، این نوع دارچین را می توان به عنوان درمانی امیدوارکننده برای افرادی که به دنبال جایگزین برای انسولین درمانی هستند دانست. برای استفاده از دارچین به عنوان تثبیت کننده سطح انسولین، باید حداقل 120 میلی گرم دارچین را در برنامه غذایی روزانه خود جای دهید.

خواص ضد سرطان

دارچین دارای اثرات ضد التهابی، آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن پرداخته و با افزایش فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی، به پیشگیری از بروز یا حتی درمان برخی از انواع سرطان نیز کمک می کند.

بهترین ادویه جات را از انعکاس بخواهید. برای کسب اطلاع بیشتر کافیست روی لینک خرید اینترنتی ادویه بزنید.

کنترل فشار خون

تمامی انواع دارچین حاوی اسید سینامیک هستند. این ترکیب دارای اثرات ضد التهابی است که به بهبود جریان خون در بدن کمک کرده و فشار کمتری بر قلب وارد می کند.

کمک به پیشگیری از آلزایمر

دارچین، نحوه پاسخ مغز به انسولین را بهبود می بخشد. این اثر متابولیک همچنین باعث می شود تا دارچین در شرایط اختلال در سیستم عصبی همچون بروز بیماری آلزایمر نیز برای بدن مفید باشد. همچنین این ادویه ممکن است به کنترل سطح بالای گلوکز خون در مغز کمک کرده و به شما اطمینان دهد که سطح گلوکز خون خیلی سریع بالا نرود.

تا اینجا با خواص دارچین و ضرورت استفاده از آن برای پخت و پز و تهیه انواع غذاها و خوراک ها آشنا شدیم. حال به بررسی انواع دارچین خواهیم پرداخت.

انواع دارچین

دارچین سیلان و دارچین کاسیا چه تفاوت هایی دارند

به طور کلی، دارچین به دو دسته اصلی دارچین کاسیا و دارچین سیلان تقسیم می شود. در حالی که هر دوی این دارچین ها از پوسته نازکی که زیر پوسته اصلی نوع خاصی از درختان به دست می آیند، نحوه برداشت، طعم، بو و ترکیبات شیمیایی موجود در ساختار آنها با یکدیگر کاملا متفاوت است!

دارچین کاسیا

دارچین کاسیا، همان دارچینی است که احتمالا همه شما با نام دارچین از فروشگاه های مختلف تهیه می کنید. این نوع دارچین، پودری با رنگ قهوه ای متمایل به قرمز است و قبل از آسیاب شدن، نسبت به دارچین سیلان دارای بافتی خشن تر، رنگ تیره تر و ورق های ضخیم تری است. قدرت دارچین کاسیا، همان نقطه قوتی است که آن را به یکی از محبوب ترین ادویه های خانگی مورد استفاده آشپزها و تولیدکنندگان موادغذایی صنعتی تبدیل کرده است. این نوع دارچین طعم و مزه و عطر شدیدتری داشته و حتی مقدار کمی از این پودر نیز عطر و طعم غذای شما را دگرگون خواهد کرد.

پودر دارچین

جالب است بدانید که دارچین کاسیا، به خودی خود دارای سه نوع اندونزیایی، چینی و سایگون بوده و هر یک از این انواع نیز عطر و طعم متفاوتی دارند! دارچین کاسیا اندونزی شیرین ترین و معتدل ترین نوع دارچین کاسیا و رایج ترین نوع آن در قاره آمریکا است. از سوی دیگر، دارچین کاسیا چینی طعمی تلخ و قوی داشته و مصرف آن در ایالات متحده آمریکا، مرسوم نیست. این نوع دارچین عمدتا در چین و به عنوان یک ماده دارویی به کار برده می شود. دارچین کاسیا سایگون بسیار معطر و خوش طعم، تا حدودی تند و  بسیار خوشمزه است.

دارچین سیلان

از سوی دیگر، دارچین سیلان صحبت گونه ای از دارچین است که گاها به عنوان دارچین واقعی شناخته می شود! این نوع دارچین بومی سریلانکا بوده و نسبت به دارچین کاسیا، قیمت بالاتری دارد. هنگامی که دارچین سیلان برداشت می شود، ورقه های نازکی از پوسته درخت تهیه می شود که عموما با دست روی آنها کار شده و به لایه های مسطحی با بافت نرم تر و نازک تر از دارچین کاسیا تبدیل می شوند. عطر و طعم دارچین سیلان بسیار ملایم و مطبوع است که در آن نت های لطیف و تقریباً گلی نیز وجود دارد. به دنبال بهترین دارچین هستید؟ کافیست روی لینک خرید دارچین بزنید.

شاید برخی افراد به شما بگویند که دارچین کاسیا، دارچینی اصل نبوده و دارچین سیلان، نوع اصل و واقعی دارچین است. در واقع، هر دوی آنها دارچین واقعی هستند. اما شاید کیفیت دارچین سیلان، تا حدودی بالاتر و بهتر باشد.

 

امیدواریم با ارائه ی این مقاله توانسته باشیم شما را در خرید بهترین دارچین یاری کرده باشیم. با آرزوی موفقیت و سلامتی شما!

برای امتیاز به این مطلب کلیک کنید!
[کل: 8 میانگین: 3.1]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *